El concurs de xarxes de la Festa Sant Patllari ja té guanyadors!

Amb aquest concurs a través de Facebook, Twitter i Instagram Camprodon ha gaudit d’una important notorietat a les xarxes socials durant la Festa Major.
 
En el marc de la Festa Major de Sant Patllari 2018, l’Ajuntament va engegar un concurs de fotografia a les xarxes socials que va consistir en penjar una foto de Camprodon amb el hashtag “#STPT18” en les diferents plataformes: Facebook, Twitter i Instagram. L’objectiu era incentivar i fer gala de la Vall de Camprodon durant els dies de festivitat, i segons Anna Colomer, regidora de Cultura i Festes, «l’objectiu s’ha assolit amb èxit i la participació ha sigut força notable».
 
A més, la regidora ha volgut afegir que «des de l’Ajuntament estem contents perquè la finalitat d’aquesta iniciativa era doble: d’entrada, volíem estimular els usuaris de les xarxes a compartir els seus moments a Camprodon amb la resta d’internautes. I, en segon lloc, premiar aquells usuaris que ho fan. Per això, vam pensar que la millor recompensa possible era regalar invitacions per algun dels esdeveniments culturals que se celebri al municipi durant els pròxims dies».
 
A Facebook, el guanyador ha estat l’usuari “Bastiments Aventura Colònies Torre del Coll”, que ha estat obsequiat amb 2 entrades pel concert de Maria del Mar Bonet de diumenge 29 de juliol. A Twitter, en canvi, el guanyador ha estat Germán García, i s’endú 2 entrades pel concert Non Stop Tango Trio del Festival de Música Isaac Albéniz el dia 1 d’agost. Finalment, a la xarxa social Instagram, el guanyador ha estat “urigalceran”, i s’emporta 2 entrades pel concert «Albéniz a París» del dia 12 d’agost del mateix festival.
 
Des de l’Ajuntament, es felicita tots els participants i guanyadors, tant per la qualitat de les seves fotografies com per la seva aportació a l’hora de promocionar la vila, el seu entorn i la seva activitat per les diferents xarxes.

Twitter Camprodon  Fcbook Camprodon       Instagram Camprodon