El cicle “Un estiu ple de xerrades” es consolida com una de les activitats estrella de l’estiu camprodoní

El cicle d’enguany finalitzarà el proper dilluns 27 d’agost
“Èxit absolut”. Així ha valorat la regidora de Cultura, Anna Colomer, el cicle ‘Un estiu ple de xerrades’. Aquestes jornades, encapçalades per l’Ajuntament de Camprodon, han estat acollides, un any més, amb molt d’entusiasme per part dels veïns i veïnes de Camprodon. “La participació del públic ha estat tan elevada que en algunes ocasions ha estat necessari el canvi d’ubicació”, explica Colomer. Un exemple és la xerrada de Vicent Sanchis, director de TV3, qui va aplegar 300 persones a l’església del Carme. Aquest cicle es va iniciar el 3 i acabarà el pròxim dilluns 27 d’agost amb ‘Escrit en el temps II: més literatura clàssica’, a càrrec d’Elena Moreno.
Les activitats, a càrrec de contrastats experts i professionals, han tingut un ampli ventall de temàtiques dirigides a tots els públics. “Hi ha persones que han vingut a una xerrada concreta perquè els hi interessava molt el tema central, i també hi ha veïns i veïnes que han repetit en més d’una ocasió la seva assistència”, confirma Colomer.  La felicitat, la ciberseguretat, antics filòsofs i el turisme, entre d’altres, han estat algunes d’aquestes temàtiques. Fins i tot el síndic de Greuges, Rafael Ribó, va voler participar en aquest cicle amb la seva xerrada ‘El síndic de greuges davant l’1 d’octubre i les agressions als drets’, que va tenir lloc el 23 d’agost.
“Estem molt satisfets de la bona acollida que ha tingut aquest cicle. Creiem que l’estiu és una època per descansar, però també per aprendre”, ha conclòs Colomer.
 
WhatsApp Image 2018-08-07 at 10.57.15