El Casal de la Gent Gran s’engalana per la Festa del Soci

L’Ajuntament participarà de la celebració que l’entitat organitza el proper dimecres 23 de novembre i en la que s’escolliran l’hereu i la pubilla de l’associació. L’assistència està reservada als socis del Casal i per assistir-hi cal inscriure’s prèviament abans del 20 de novembre a la seu de l’agrupació.
El Casal de la Gent Gran està d’enhorabona. Aquest proper dimecres 23 de novembre l’entitat celebrarà al Pavelló Llandrius la Festa del Soci d’aquest 2016. A l’acte hi assistirà l’alcalde de Camprodon, Xavier Sala, i la regidora de Gent Gran, Núria Mas, en representació del consistori i amb l’objectiu de reforçar els llaços de col·laboració que uneixen ambdues entitats.
La trobada, que arrencarà a les 14 h., inclourà un dinar de germanor, ball amb el Duo Jubi, l’elecció de l’hereu i la pubilla del Casal, el sorteig d’una panera i la lectura de l’estat de comptes de l’associació. L’acte està reservat als socis de l’entitat i per assistir-hi cal inscriure’s prèviament a la seu de l’agrupació abans del diumenge 20 de novembre. A més, per a les persones que tinguin dificultats per accedir al Pavelló, s’oferirà un servei de transport.
L’Ajuntament de Camprodon fa una crida als socis i sòcies a participar d’aquesta festivitat que és símbol del bon estat de salut, del dinamisme i de l’activisme del qual gaudeix el col·lectiu de gent gran del municipi.
 
Cartell Festa del Soci del Casal de Gent Gran