El Carter Reial s’instal·la a Camprodon per preparar l’arribada a SSMM els Reis Mags

El Carter Reial ha arribat a Camprodon per preparar l’arribada a SSMM els Reis Mags i recollir les cartes dels nens i nenes que en aquests dies estiguin a la Vila.
Hem pogut parlar amb el carter Reial i aquest és el seu missatge que vol fer arribar a tots els infants:

El campament Reial estarà ubicat al monestir de sant Pere i tota la mainada que ho desitgi podrà visitar-lo i anar a portar la seva carta demanant cita l’oficina de turisme.
El divendres Ses Majestats els Reis Mags d’Orient arribaran a Camprodon, amb una primera parada a la residència geriàtrica municipal l’Hospital per a saludar els nostres avis i àvies. Seguidament, es dirigiran al monestir de sant Pere per saludar a tots els nens i nenes del municipi. A dos quarts de vuit de la tarda començaran la seva ruta cap a l’Ajuntament per rebre la clau màgica de Camprodon de mans de l’alcalde. Recordeu de portar un fanalet ben bonic per il·luminar el seu camí.
Aquestes activitats, excepte la rua, requereixen inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme per garantir la seguretat de tothom . Recordeu d’evitar les aglomeracions i d’esperar els Reis des d’un lloc segur.
Adjuntem els cartells de les diferents activitats. Gràcies i bons Reis!