El Carnaval de Camprodon deixa un cap de setmana de rauxa, germanor i bon ambient

La programació rep una molt bona resposta per part de veïns i visitants. El dissabte va tenir lloc l’anunci i entrega de les diferents categories dels premis d’enguany.
 El passat cap de setmana, dies 22 i 23 de febrer, Camprodon es va disfressar per celebrar amb gran entusiasme el Carnaval de 2020, un moment especial i esperat del calendari hivernal de la vila. La primera jornada va ser dissabte, en què es va inaugurar el Carnaval amb una espectacular rua que donava el seu tret de sortida a la Plaça de la Vila, amb el Rei Carnestoltes, agafant el bastó de l’alcalde per començar un mandat de disbauxa que duraria un parell de dies.
Carnaval Camprodon 54
La Rua va dirigir-se fins a la Plaça Dr. Robert, on el jurat, l’speaker, les carrosses i els vilatans disfressats van protagonitzar un dels moments claus del Carnaval. Allà es van presentar les carrosses participants, i el jurat va començar a decidir els guanyadors. Més tard, la comitiva arribava al Pavelló Vell, on va tenir lloc un Gran Ball amb DJ Xandis i La Banda del Coche Rojo (que van oferir versions i xerinola). El ball va posar el seu punt final amb DJ Xandris Brother’s. Abans, però, es van anunciar els premiats d’enguany, que han estat:

Premis Carrossa: 1r lloc, Freixenet fa el cim; 2n, Els llunàtics de Camprodon; 3r, La Padella d’en Sulà.
Premis Comparsa: Temps de Bojos
Premi al Comerç: Perruqueria Maria Gatius i Can Romanços.

Ja diumenge, va ser el torn del Carnaval Infantil. Aquest format, pensat per a famílies i menuts de la casa, va arrencar a primera hora de la tarda amb la rua des de la Plaça del Carme. En acabar, va tenir lloc una sessió d’animació infantil amb espectacle, a càrrec de “Folkids” al Pavelló Vell i, finalment, la Crema del rei Carnestoltes.
“L’Ajuntament agraeix la feina i esforç de tots els implicats, a la Fundació Esportiva Camprodon – Vall del Ter i a la resta d’ajuntaments de la Vall, pel seu suport i col·laboració”, destaca l’alcalde, Xavier Guitart. I també “donem les gràcies als voluntaris i a tots els veïns i veïnes de la vila i de la Vall, que van decidir passar uns dies inoblidables i plens de germanor a casa nostra”.
Podeu veure l’àlbum de fotos i el seguiment del Carnaval al canal de Facebook de l’Ajuntament.
Carnaval Camprodon 62