El camprodoní Ismael Colomer estrena pel·lícula

El polifacètic artista camprodoní Ismael Colomer estrena pel·lícula de terror i ho fa a casa nostra el pròxim divendres. “La casa del final del bosque” és un film que es gesta durant la Covid’19 i que avui ja és una realitat.
Colomer que va formar part del grup local de pop-rock Entregirats, ha realitzat diversos papers d’actor a sèries i produccions estatals i internacionals com ara: Amar es para siempre d’Antena 3, Red lights sèrie belga/holandesa, a la sèrie Doble Hache, i a Com si fos ahir i al Polònia Tv3 on actualment participa. També ha fet anuncis publicitaris: Vinos de Jerez, Cofidis o Voll Damm entre d’altres.
Aquesta pel·lícula és la seva última aventura com a actor i debutant a director. Ell mateix ens explica el perquè i de què va aquesta nova aventura cinematogràfica que ha comptat amb la producció i realització de la mollonenca Tanit Sanmartí.
El film s’estrena el divendres a les 22 h al Casal Camprodoní. A causa de les limitacions d’aforament cal reserva prèvia a l’oficina de turisme.