El bàsquet lliure i el torneig de futbol sala, noves activitats al Pavelló Llandrius

El poliesportiu municipal de Camprodon acull dues propostes més per tal de promocionar i fomentar els valors associats a la pràctica de l’esport.
L’Ajuntament de Camprodon, en col·laboració amb la Diputació de Girona, organitza dues noves activitats amb l’objectiu de potenciar l’agenda esportiva del municipi. Ambdues iniciatives estan dirigides a majors de 18 anys.
El bàsquet lliure comença a partir del dia 1 de març. Aquesta activitat es desenvoluparà els dimecres, de 21 a 22 hores, i totes aquelles persones interessades a participar poden realitzar la inscripció prèvia al Pavelló Llandrius.
D’altra banda, el torneig de primavera de futbol sala arrencarà el pròxim 5 d’abril i s’allargarà fins al 15 de juny. L’Ajuntament informa que els partits es disputaran els dilluns i dimecres, a les 20 hores, i que només s’acceptaran un màxim de vuit equips de deu persones majors de 18 anys. Les inscripcions per aquest campionat, organitzat també per la Fundació Esportiva Camprodon, es poden realitzar per correu electrònic a fundacio@fundescam.cat, o bé a l’oficina de la Fundació situada al Pavelló Llandrius, en horari de tardes.
Futbol_sala
bàsquet