El 24 i 25 de juliol Camprodon es convertirà en terra de Jeeps

Arriba la proposta “Camprodon terra de Jeeps. Una història singular” pel cap de setmana del 24 o 25 de juliol. Aquesta iniciativa proposa una trobada amb tots els propietaris de cotxes Jeep, model Willys, al nostre municipi. Precisament Camprodon és un dels llocs del món amb més Jeeps per habitant.
El programa d’activitats proposa l’exhibició d’aquests vehicles per diversos punts del municipi; una presentació sobre la història i l’impacte d’aquests cotxes, a l’espai cultural cal Marquès; i dues rutes turístiques dels voltants de Camprodon per mostrar aquests Jeeps.
En aquesta edició de la trobada s’exposaran models: WILLYS MB/FORD GPW, models JEEP WILLYS CJ, models JEEP WILLYS M-38 i M38A1, o Jeeps amb llicència HOTCHKISS, EBRO, VIASA, AVIA, MAHINDRA, MITSUBISHI entre d’altres.
Si tens un vehicle Jeep Willys, i vols participar en aquesta trobada de jeeps, contacta amb: Jordi Carreras al telèfon 618591184 o amb Ferran Sibila al 62952680.
L’organització ofereix aparcament cobert i tancat a tots els Jeeps que vulguin ser presents els dos dies de l’esdeveniment, així com per als remolcs dels participants.