El 2019, viu l'esport a Camprodon!

Nombroses activitats i esdeveniments esportius ompliran el calendari camprodoní, des del maig fins a l’octubre del 2019.
Camprodon i la Vall de Camprodon són un territori perseguit i valorat pel que fa a l’esport i a les competicions d’aventura. El seu patrimoni natural i paisatgístic és idoni per a esdevenir l’escenari de curses, proves i circuits amb renom a tota la demarcació i altres punts de Catalunya i l’estat espanyol. Us els anunciem a continuació.
El dia 5 de maig, tornarà la prova Taymory Xtrail Series Isard Atac. El 9 de juny, arrencarà la Transpyr, un dels esdeveniments de mountain bike més esperats i excitants de la temporada. També al juny, però en aquest cas el 16, la Vall de Camprodon acollirà l’Aixa Pirineu, una competició feta per als amants de la bicicleta de carretera i la grave. I el 23 de juny tindrà lloc la Trail Ulldeter, la festa del trail que recorre quilòmetres de corriols màgics del nostre paisatge.
Ja passat l’estiu, els dies 7 i 8 de setembre, l’esperada Isard Atac BTT torna amb novetats: a l’edició 2019 es desdoblarà la prova perquè cadascú trobi el nivell d’exigència que busca i que gaudeixi al màxim. Finalment, el 5 i 6 d’octubre, se celebrarà la Girona Challenge de ciclisme.
Consulteu aquí el programa. 
Monolit-comprimido_page-0001