El 19è Festival de Música de la Vall de Camprodon escalfa motors

Enguany, passaran pel cartell artistes com Maria del Mar Bonet, Judit Neddermann, Gospelbreathe o Kepa Junkera&Sorginak. Més informació i entrades aquí.
Del 29 de juliol al 20 d’agost, el Festival de Música de la Vall de Camprodon arribarà a la seva dinovena edició consolidant-se com un dels festivals de referència al Pirineu. Com a novetat principal, en la present edició s’han incrementat el nombre de municipis de la Vall de Camprodon que participen en aquest projecte comú, de manera que actualment el FMVC és un veritable punt de trobada cultural gràcies als ajuntaments de Camprodon, Llanars, Molló, Sant Pau de Segúries, Setcases i Vilallonga de Ter, on es duran a terme els concerts.
El Festival va néixer fruit de la voluntat dels diversos pobles d’unir esforços per poder fer arribar la millor cultura a tots els escenaris de la Vall. Una de les característiques d’aquest esdeveniment és que, en cada edició, s’autosupera i augmenta el seu èxit en organització i públic. Enguany, noms com Maria del Mar Bonet, Judit Neddermann, Gospelbreathe o Kepa Junkera&Sorginak són alguns dels integrants del cartell del Festival.
19 edicions d’escenaris, música i cultura
La seva qualitat a l’hora de programar els artistes i els concerts ha assegurat l’èxit de les passades edicions, en les quals es van exhaurir les entrades a gairebé tots els concerts. Aquest fet anima l’organització a seguir treballant per millorar any rere any. El Festival acosta al públic de la Vall de Camprodon i al territori uns espectacles íntims, de petit i mitjà format, pensats per a sensibilitats i gustos diversos. Concerts que tenen com a denominador comú una elevada qualitat artística i que són, tots ells, expressió de les cultures catalanes i també veïnes.
Xavi Juncà, regidor de Promoció Econòmica de Camprodon i president de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, reconeix que “d’aquest festival, poca cosa més es pot afegir. És ja un segell distintiu de la nostra Vall, un esdeveniment que ens defineix culturalment i al qual només podem agrair la seva presència a la nostra agenda”. Per altra banda, també ha destacat que “és un acte molt esperat pels camprodonins i camprodonines, així com de la resta de visitants de la demarcació de Girona, però això vull donar gràcies a voluntaris i professionals que el fan possible un any més”.