Dosis de tango al Festival Isaac Albéniz, amb Nonstop Tango Trio

El grup actuarà l’1 d’agost al Casal Camprodoní

Nonstop Tango Trio és el grup encarregat de donar el tret de sortida a la programació d’agost del XXXIII Festival Isaac Albéniz, que enguany se celebra del 10 de juliol al 18 d’agost. El trio de tango argentí, format per Anna Mikulska (violoncelo), Philippe Argenty (piano) i Dario Polonara (bandoneón), actuaran l’1 d’agost al Casal Camprodoní, amb temes com S’il vous plaît (Astor Piazzolla), Por una cabeza (Carlos Gardel), Nostalgico (Julian Plaza), el Aeroplano (Pedro Datta) i Taquito Militar (Mariano Mores), entre molts altres. Una magnífica proposta per començar el mes gaudint del tango i de tot el que transmet: passió, amor i emoció.

El tango argentí és una barreja de cultures, especialment europees, i que recull el vals però també la mazurka o la polka i, per descomptat, inclou els colors i els ritmes d’origen espanyol. Una polonesa al violoncel, un franco-espanyol al piano i un argentí al bandoneó, faran un viatge ple de passió amb la música de lesseves arrels. Deixa’t enlluernar per Nonstop Tango Trio gaudint d’una de les seves actuacions.

El Festival Isaac Albèniz de Camprodon s’ha consolidat en el panorama de festivals de les comarques gironines, i així ho demostra un cartell amb artistes de prestigi internacional com el francès Philippe Moratouglou, el duet de piano gironí format per Carles Lama i Sofia Cabruja, la mezzosoprano catalano-argentina Marisa Martins, o la jove canadenca Anastasia Risikov. Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.

DSC08626 copie (2)