Dos dies de dol per la mort del Camprodoní, Francesc Carola, Medalla de la Vila en “Distinció Ciutadana”

Aquest diumenge, 14 de gener de 2024, ens ha deixat Francesc Carola Pulí, un ciutadà molt popular i involucrat en el dia a dia del municipi. L’Ajuntament de Camprodon li va concedir, l’any 2016, la Medalla de la Vila de Camprodon en la seva modalitat de Bronze, “Distinció Ciutadana”.
Carola va rebre aquest reconeixement per haver dedicat més de mitja vida al cos de Bombers Voluntaris de la Vall de Camprodon i als rescats de muntanya. Impulsor, conjuntament amb l’ajuntament, del nou parc de bombers de Camprodon. Peça clau en les bones relacions dels cossos de bombers d’ambdós costats de la frontera exercint d’enllaç i coordinant els grups de rescat, els francesos i els catalans, en operacions conjuntes. Aquestes actituds i virtuts personals i professionals el van convertir en  un referent al municipi i un digne creditor del reconeixement honorífic del municipi l’any 2016.
Carola que actualment estava gaudint de la seva jubilació continuava participant activament en la vida del municipi, ocupant la presidència del Grup de Muntanya de la Vall de Camprodon,  participant i organitzant la Processó dels Sants Misteris de la Vila i col·laborant amb els bombers del territori. L’Ajuntament de Camprodon expressa el seu condol als seus familiars i amics i decreta dos dies de dol oficial per la seva mort.
La cerimònia de comiat serà demà dilluns, a les quatre de la tarda, a l’església parroquial de Camprodon.

Vídeo d’homenatge a Francesc Carola Pulí: