Diverses propostes culturals i esportives a favor de l’Oncolliga i els malalts de càncer

Camprodon se suma a les activitats proposades per la fundació Oncolliga Girona per recaptar fons per millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen càncer a la nostra demarcació. Us expliquem les tres iniciatives que neixen amb la finalitat de recaptar diners per l’entitat benèfica:

  • ONCOTRAIL: un grup de dones de Camprodon, repeteixen experiència, i tornen a participar en l’Oncotrail a favor dels malalts de càncer. Aquesta és una cursa per equips, on s’han de recórrer 100 km, organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l’Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell. La cursa se celebra cada any, el primer cap de setmana d’octubre, i recorre el Baix Empordà en una ruta circular amb arribada i sortida a Palafrugell. Cada equip ha de recórrer aquest trajecte en un màxim de 30 hores.
    Clica aquest enllaç o escaneja el QR del cartell i col·labora amb aquest equip de casa: https://oncolligagirona.cat/oncos/oncotrail/donacions/equip/553-camprodonestrail.html
  • CAMINADA ONCOLLIGA: Ja et pots inscriure a la caminada de l’Oncolliga que organitza el grup de muntanya, GMVC, per recaptar fons per la fundació d’ajuda al malalt de càncer i familiars. Les inscripcions, al preu de 5 €, ja es poden fer a l’oficina de turisme de Camprodon.
  • CONCERT SOLIDARI: Gala Lírica solidària a favor de l’Oncolliga. Venda d’entrades al preu de 10 € a l’oficina de turisme de l’Ajuntament.

T’animem a participar d’aquestes propostes destinades a millorar la vida de les persones que pateixen càncer. Adjuntem cartells: