Diumenge arriben els alumnes del XX Curs Internacional de Música Isaac Albéniz

Els professors del XX Curs Internacional de Música Isaac Albéniz de Camprodon seran els encarregats de rebre als alumnes, participants d’aquesta edició, a través del concert programat al monestir de Sant Pere per aquest diumenge a les set de la tarda.

Sota la direcció artística de Gennady Dzubenko, aquest cicle formatiu aplega cada any joves talents musicals de diferents indrets, en aquesta edició s’arriba a la xifra de 53 alumnes inscrits a les diverses matèries programades. Durant una setmana, fins al 10 de juliol, els carrers de Camprodon s’omplen de joves músics carregats amb els seus instruments i tocant  peces musicals per diversos indrets del municipi. Al curs s’imparteixen classes de grau mitjà, superior i postgrau de piano, violí, viola, violoncel i música de cambra.

Tant el curs, com els cinc concerts que el configuren, són el preàmbul del Festival de música Isaac Albéniz que enguany arriba a la trenta-sisena edició. Totes les actuacions, excepte la Suite Ibéria, són gratuïtes i cal reserva prèvia a l’Oficina de Turisme de Camprodon. Adjuntem programació: