Dissabte i diumenge ens mullem per l’esclerosi múltiple

Aquest dissabte i diumenge, dies 31 de juliol i 1 d’agost de 2021, t’animem a participar en el “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” que se celebrarà a la piscina municipal de Camprodon.

Durant tot el cap de setmana es recolliran fons pels afectats d’aquesta malaltia neurològica, crònica i sense cura de la qual es desconeix què la causa i que afecta principalment a les persones joves i especialment a les dones.

Així doncs no t’ho pensis i mulla’t, fes-ho:

  • Perquè avui encara no es coneix la causa de l’esclerosi múltiple, que afecta 9.000 persones a Catalunya i a 55.000 a tot l’estat.
  • Perquè és la segona causa de discapacitat en adults joves després dels accidents de trànsit.
  • Perquè les persones amb esclerosi múltiple necessiten un acompanyament i no estar soles especialment durant el diagnòstic de la malaltia.

La campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” és la més important de la Fundació Esclerosi Múltiple i permet millorar la vida de les 9.000 persones que tenen aquesta malaltia a Catalunya amb serveis d’atenció a les persones recentment diagnosticadesneurorehabilitacióformació laboral i recerca, per alentir la progressió de la malaltia.