Dissabte arrenca el Microclima al monestir de Sant Pere

Aquest cap de setmana arrenca el tradicional Festival Microclima a Camprodon. Les previsions meteorològiques obliguen a canviar d’escenari del primer concert d’aquest dissabte amb Pau Lobo i Laia Llach, que finalment tindran lloc al monestir de Sant Pere. A Pau Lobo l’hem vist durant anys al capdavant de La Sra. Tomasa, amb qui han girat per mitja Europa, però dissabte ens presentarà el seu repertori més íntim, que ha treballat en solitari i en paral·lel a la banda al llarg dels últims anys. Pel que fa a Llach, la cantant és una de les veus emergents amb més projecció del moment, amb un repertori que combina peces pròpies amb cançons d’artistes que l’han marcat.
El festival s’allargarà fins al darrer cap de setmana del mes de maig amb una programació que busca la mescla de talent emergent amb noms de llarga trajectòria. Pels diversos escenaris del festival hi passaran artistes com Xavi Sarrià, amb l’estrena del nou espectacle ‘No s’apaguen les estreles’, o Lluís Gavaldà, que farà repàs al repertori d’Els Pets en un format intimista, acompanyat al piano de Joan Pau Chaves. La programació també inclourà propostes com la de la valenciana, membre de Marala, Sandra Monfort, o Berta Sala, recentment nominada a millor artista revelació als Premis Enderrock; dues artistes que estan despertant tots els elogis de crítica i públic.
Un any més, la resposta del públic torna a ser entusiasta i el Microclima arrenca amb més de 700 entrades ja reservades i el 80% de l’aforament per al primer concert ja complet. Des de l’organització demanen que si algú finalment no assisteix als concerts gratuïts que s’ofereixen que alliberi l’entrada per tornar-la a oferir.