Dilluns arrenquen les taules de treball per dinamitzar l’economia de Camprodon

Des del mes de novembre de l’any passat l’Ajuntament de Camprodon treballa per tal de trobar solucions a la greu situació que travessa el teixit econòmic del municipi. Des d’aleshores s’han fet diversos contactes virtuals amb el sector, i altres administracions supramunicipals, per tal de dissenyar propostes atractives per tornar a vitalitzar aquest sector econòmic greument castigat per la pandèmia de la Covid-19.
Trobades a través de videoconferència i contactes amb la Generalitat, la Diputació de Girona i l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, han permès dibuixar un primer esborrany que servirà de punt de partida per a futures accions.
Dilluns vinent arrenquen a l’Ajuntament les primeres trobades presencials, adaptades a la normativa sanitària, per tal de debatre i encetar les taules sectorials per a la dinamització de l’economia local. Es treballa perquè el sector econòmic i l’administració consensuïn accions destinades a millorar l’economia d’empreses i particulars. Les primeres trobades es faran prèvia inscripció via WhatsApp de l’ajuntament al 972.740.005.
Si tens un negoci i encara no t’has apuntat, i creus que pots aportar valor a les taules que s’estan configurant, envia’ns un missatge de WhatsApp i contribueix a fer gran aquest projecte de tots!