Dia radiant al segon concert del Microclima al passeig Maristany

La segona actuació del cicle de concerts Microclima de Camprodon ha pogut fer-se a l’aire lliure, en un dia esplèndid, amb Xavi Sarrià.
Qui va ser cantant “d’Obrint Pas” ha ofert un espectacle especial, amb un format acústic, que vol ser una alenada d’esperança per afrontar els temps actuals. Amb sonoritats i instrumentació mediterrània, l’espectacle s’endinsa en el repertori més emotiu de Xavi Sarrià elaborat durant més de dues dècades en solitari i al capdavant “d’Obrint Pas”. Cançons en format íntim i proper i vestides amb sonoritats i instrumentació tradicional. Dolçaina, llaüt, guitarra i percussions mediterrànies conformen un espectacle sobri i elegant. Cançons per viatjar a les arrels que ja formen part de les nostres vides com “Amb l’esperança entre les dents”, “Al país de l’olivera”, “Alliberar-nos”, “Si tanquem els ulls”, “Del Sud” o “La Flama”.
Dissabte vinent Berta Sala, a Rocabruna, continuarà configurant un cartell de luxe al qual se sumaran les actuacions de Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves, el 22 de maig a Beget, i Sandra Monfort a Camprodon per tancar aquest cicle musical. Consulteu programa i reserveu entrada gratuïta anticipada AQUÍ.