Detectat un abocament d’andròmines a la font de la Forcarà

Aquest cap de setmana un veí ha alertat d’un conjunt de mobles abandonats, al marge dret del camí de la Font de la Forcarà, direcció a Llanars. Aquest fet s’ha posat  en coneixement del servei de guàrdia municipal que a obert diligències per trobar als responsables d’aquest acte incívic contra el medi ambient.
Aprofitem aquest lamentable fet per recordar-vos que a Camprodon hi ha servei de recollida de mobles i andròmines a domicili, cada segon i quart dijous de mes, i a Font Rubí el segon i quart dimecres. D’altra banda la deixalleria funciona els dilluns, dimecres, divendres, dissabtes i diumenges de 10-14 h.
La col·laboració ciutadana és imprescindible per resoldre incidències i trobar els autors dels fets per aquest motiu us recordem el telèfon de la Guàrdia de Camprodon: 629.38.66.37.
Els comportaments incívics estan tipificats i sancionats tal com recull el punt 15.2.3 de l’ordenança municipal de Bon Govern  “es prohibeix treure trastos, andròmines o altres objectes al carrer excepte els dies indicats per a tal efecte. Per a objectes que hagin de ser retirats amb urgència el municipi compta amb una deixalleria municipal. Serà sancionable l’abandonament d’andròmines o altres objectes tant en la via pública com en parcs o jardins o al mateix exterior de la deixalleria estant aquesta tancada” una falta que estipula una sanció de fins a 500€.