Descobreix l’oferta lúdica i cultural d’aquest Sant Patllari 2022

La Festa Major arriba carregada d’activitats per a tota la família. Deu dies de propostes per estrenar l’estiu, de la millor manera, amb Festa!
Teatre, música, activitats, el dinar a la Font, el pregó de Festa Major amb Sisón Pujol, la foguera de Sant Joan, sardanes, cinema i atraccions, configuren una agenda carregada de propostes per a tots els gustos.
El cartell del disseny ha anat a càrrec de la camprodonina, Cristina Sau, qui ha volgut plasmar l’essència de la Festa amb aquesta clicada d’ull. Des de l’Ajuntament s’anima als ciutadans a penjar la bandera blava de Sant Patllari al balcó. Una bandera que també es pot adquirir a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament. L’alcalde, Xavier Guitart, destaca “hem confeccionat una festa per a tothom on, a part de les entitats, també hi participen els joves a través de l’Ajuntament Juvenil” i afegeix que “continuem apostant per espais com la mare de la Font. La majoria dels actes són gratuïts excepte les atraccions i els viatges en helicòpter, una novetat d’aquest any”.

Podeu descarregar-vos el programa aquí: