Descobreix la història del turisme a la Vall de Camprodon amb el llibre “Estiuejants, excursionistes i forasters”

El llibre d’Ester Noguer Juncà es presentarà a Cal Marquès el pròxim 26 de juliol (19h), i comptarà amb la presència de l’autora i de la Doctora en Història Eva Canaleta-Safont. 
El divendres, 26 de juliol, us espera una cita literària. L’espai cultural de Cal Marquès de Camprodon serà l’escenari de la presentació del llibre Estiuejants, excursionistes i forasters. La història del turisme a la Vall de Camprodon (Brau Edicions), d’Ester Noguer Juncà. L’acte, que tindrà lloc a les 19 h, anirà a càrrec de la Doctora en Història per la Universitat de les Illes Balears i Directora Acadèmica de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar, Eva Canaleta-Safont, i també de l’autora del llibre.
Sobre el títol
La Vall de Camprodon és, des de fa molts anys, una destinació turística de l’imaginari col·lectiu català. Tant si és com a lloc de pas, de visita d’unes hores o d’estada, al llarg de tot aquest temps, la Vall s’ha consolidat com un lloc de turisme de natura, actiu, de cultura i de lleure.
El volum es focalitza en la descripció de la història del turisme a la Vall de Camprodon des de finals del segle XIX fins als nostres dies, explicant l’estiueig, l’excursionisme i el turisme de després de la Guerra Civil i fins als nostres dies.
INVI RAINBOW BARCELONA