Creix al Ripollès el nombre de gossos abandonats

L’Ajuntament de Camprodon fa una crida a l’adopció de cànids del Refugi d’Animals del Ripollès. Durant els mesos de juliol, agost i setembre s’ha triplicat respecte el 2015 el nombre de cans arribats a les instal·lacions a causa d’abandonament o de pèrdua.
Nueva_imagen
Camprodon i les diferents poblacions de la comarca del Ripollès han experimentat aquests darrers tres mesos d’estiu un augment molt significatiu del nombre de gossos abandonats i/o perduts. En total, el Refugi d’Animals del Ripollès -gestionat pel Consell Comarcal amb el suport de la Diputació de Girona- ha sumat 21 cànids més a les seves instal·lacions durant els darrers tres mesos; una xifra que multiplica per tres la del 2015. Així doncs, actualment la població del refugi s’ha elevat fins als 56 cans, tots ells disponibles per a l’adopció.
Per tot plegat, l’Ajuntament de Camprodon s’afegeix a la crida feta pel Refugi d’Animals del Ripollès per animar les famílies i particulars a anar a conèixer les instal·lacions i adoptar gossos. En aquest sentit, es recomana a les persones interessades a fer adopcions que els vagin a veure al refugi una o més vegades abans de prendre la decisió i que ho valorin amb responsabilitat. Poden concertar una visita al telèfon 609 52 97 88. Els gossos adoptats s’entreguen al dia pel que fa a vacunacions, sense paràsits, esterilitzats i amb el xip identificador.