Consulta les activitats d’aquest cap de setmana 20, 21 i 22 d’agost de 2021

Us recordem l’activitat d’aquest cap de setmana, perquè pugueu organitzar el vostre lleure a Camprodon, i conèixer tots els detalls en els cartells adjunts.
De divendres dia 20, destaca l’hora del conte del grup de teatre Teatrus Rotundus a les cinc de la tarda a la plaça del Carme.
A les set de la tarda, 35a Trobada de músics sense solfa al monestir de sant Pere. I també a les set de la tarda a l’espai cultural de cal Marquès, presentació de dos llibres: “Allez! Allez!. Escrits de pas de frontera” de Maria Campillo; i Girona 1939: porta de l’exili de Joaquim Nadal.
El dissabte, dins del cicle PATAC a Beget, a les dotze del migdia trobada d’acordionistes, a dos quarts de sis de la tarda concert improvisat d’acordionistes i a partir de les set trobada concert de músiques i cançons tradicionals de Beget.
A dos quarts de sis de la tarda, sardanes a la plaça del Carme.
El diumenge, 22 d’agost, al matí a la plaça del Dr. Robert, mercat setmanal i a la tarda a Beget dins del FEMPA (Festival de música antiga del Pirineu) actuació d’Ensemble Contrastes” de La Lyre d’Apollon.
I no oblidem les caminades, sortides guiades, sessions de cinema cada dia, el Trenet, les exposicions a l’espai cultural cal Marquès, la piscina municipal, el golf o el tenis, entre moltes altres opcions de lleure. Com sempre us recordem que cal extremar les precaucions i seguir les recomanacions sanitàries per evitar contagis i la consegüent propagació de la malaltia Covid-19. A gaudir amb seny i responsabilitat.
També podeu consultar l’agenda al mòbil clicant AQUÍ!