Coneixes el projecte de Brigada jove “Jo, treballo a Camprodon”?

L’Ajuntament fa una crida als joves camprodonins entre els 16 i 20 anys a participar de la reunió informativa sobre aquest programa que tindrà lloc divendres 2 de juny a la sala de plens.
L’Ajuntament de Camprodon impulsa aquest any 2017 el projecte “Jo, treballo a Camprodon”, un projecte social i participatiu, emmarcat dins del Pla Local de Joventut 2016-19 i amb la col·laboració de l’Oficina Jove del Ripollès, que té com a objectiu crear ocupació entre els joves del municipi i aproximar-los a la realitat i al dia a dia de la vila.
“Jo, treballo a Camprodon” va dirigit a joves empadronats amb edats compreses entre els 16 i els 20 anys i es durà a terme durant els mesos de juliol, agost i setembre. A través d’aquest pla, l’Ajuntament posa a l’abast de cinc joves una primera -o de les primeres- experiència laboral. Per tot plegat, el consistori els hi oferirà un contracte laboral temporal durant l’època estival i, a més, al llarg dels propers mesos els dotarà de recursos i experiències formatives que els ajudin a afavorir l’adquisició de competències que els capacitin per enfrontar-se amb certes garanties al mercat laboral.
Reunió informativa
Amb l’objectiu d’obrir i fer arribar la crida a tots els joves del municipi, l’Ajuntament organitza aquest proper divendres 2 de juny una reunió informativa oberta a tota la ciutadania on es resoldran dubtes i es donaran tots els detalls al voltant del projecte. La sessió es durà a terme a la sala de plens a partir de les 20 h.
Si vols inscriure’t al projecte, saber més informació o consultar les bases del pla, posa’t en contacte amb l’Ajuntament de Camprodon, trucant al telèfon 972 74 00 005.
 
thumb_1413887799_OJRipollès_514_0