Concurs d’Instagram "Una vall de músiques"

Amb motiu del 19è Festival de Música de la Vall de Camprodon, s’organitza la primera edició del Concurs d’Instagram “Una vall de músiques”.
La Mancomunitat de la Vall de Camprodon organitza, en el marc de les actuacions del Festival, un concurs de fotografia del 29 de juliol fins al 19 d’agost de 2018.
Aquest concurs es realitzarà a través de la xarxa social Instagram, on els usuaris hauran de publicar una imatge feta per ells amb un dispositiu mòbil. Un cop publicada la imatge i etiquetada amb #fmvc2018 i mencionant el compte @valldecamprodon_imatges, s’escollirà la millor imatge original i la millor imatge d’actuació presentades. A més de l’etiqueta de participació és recomanable utilitzar-ne d’altres com #valldecamprodon, les del nom del municipi on té lloc l’actuació, i les del grup de música o cantant.
La participació és gratuïta i sense límit de fotografies. Totes les imatges que compleixin els requisits de les bases poden optar als dos premis (millor imatge original i millor imatge d’actuació).
 
instagramlogoresized-1