Compte enrere per al Carnaval 2020!

Si us apunteu i participeu a la Rua, podreu guanyar fins a 1.000 € de premi!
El Carnaval tindrà lloc el cap de setmana del 22 i 23 de febrer. El diumenge, els més menuts gaudiran i s’ho passaran d’allò més bé amb el Carnaval Infantil.
Torna la rauxa i la disbauxa amb el Carnaval de Camprodon! L’Ajuntament, juntament amb la Fundació Esportiva Camprodon i amb la col·laboració de la resta d’ajuntaments de la Vall, organitza aquest esperat esdeveniment que convocarà veïns i veïnes del municipi, però també nombrosos visitants i gent vinguda d’altres punts del territori.
El Carnaval ocuparà el cap de setmana del 22 i el 23 de febrer: el primer dia, amb el Carnaval 2020, que arrancarà a les 18 h amb l’arribada del Rei Carnestoltes a la Plaça de la Vila. A partir de les 19 h, tindrà lloc l’inici de la rua, que partirà des de l’Estació d’Autobusos. Més tard, a les 00 h, s’iniciarà el gran Ball de Carnaval al Pavelló Vell, amb DJ Xandis per escalfar motors i la cerimònia d’entrega de premis (1.30 h). Però la diversió no acabarà aquí: a les 2 h de la matinada, La Banda del Coche Rojo amenitzarà la vetllada amb versions i xerinola, que conclourà finalment amb música i el DJ Xandris Brother’s. L’entrada de la festa serà gratuïta i, com cada any, estarà oberta a tothom.

Què cal fer si voleu participar a la rua?
Cal que us dirigiu a l’Oficina de Turisme, dir el nom de la carrossa; de la persona de contacte; telèfon i correu electrònic. Un cop allà, us donaran les explicacions concretes. Si no hi podeu anar personalment, també és possible trucar a l’Oficina (972 74 00 10). En aquest segon cas, se seguirà el mateix procediment, i us faran arribar el document de les bases per correu electrònic.
 
Els més menuts també podran gaudir del Carnaval Infantil
El diumenge 23 de febrer, a més, es durà a terme el Carnaval Infantil de Camprodon, que arrencarà a les 16 h amb una rua des de la Plaça del Carme. A les 16.30 h tindrà lloc una animació infantil amb espectacle, a càrrec de “Folkids” al Pavelló Vell. Per acabar, hi haurà la Crema del rei Carnestoltes. El Carnaval Infantil compta amb la col·laboració d’Esclat.
Carnaval 1
Carnaval 2