Comencen les obres de remodelació dels carrers Sant Roc i Albéniz

L’Ajuntament posa en marxa un projecte d’actualització i posada a punt d’aquesta important artèria del poble.

Clica aquí per veure el reportatge de TV Ripollès sobre el projecte de remodelació d’aquests dos carrers. L’alcalde, Xavier Sala, ens explica de primera mà com serà la reforma 

Sant Roc
La gestió eficaç de les necessitats del dia a dia i el manteniment d’una via pública de qualitat ocupen, des del primer dia, una posició central entre les prioritats del govern municipal. En aquest sentit, ahir dimarts van arrencar les obres de remodelació del C/ Sant Roc i el C/ Isaac Albéniz, artèria vital del nostre poble que ja comença a acusar el pas del temps. L’activitat comercial i el trànsit continuat de vianants i vehicles fan d’aquesta via un veritable eix cívic i ciutadà, una condició que des de l’Ajuntament existeix la voluntat de seguir potenciant i reforçant.
El projecte de remodelació consisteix en la substitució de les llambordes en mal estat i l’arranjament d’alguns serveis. El tram objecte d’actuació és el comprès entre la Plaça de la Vila i el capdamunt del C/ Isaac Albéniz. Les obres tindran una durada aproximada de tres mesos. Atès que es tracta d’una via de pas molt important per a la mobilitat del municipi, els treballs s’efectuaran de forma esglaonada a fi de generar la mínima alteració possible en el dia a dia dels veïns i veïnes. Tot i així, des de l’Ajuntament es demana disculpes per les molèsties que les obres puguin ocasionar.
En paraules de l’alcalde de Camprodon, Xavier Sala, els treballs del C/ Sant Roc són “un projecte de posada a punt i actualització totalment necessari si volem que aquest carrer segueixi exercint el rol vertebrador del municipi que ha desenvolupat fins ara”.