Comencen les obres de millora del camí de Camprodon a Font-rubí

Els treballs, finançats amb una subvenció de la Generalitat de Catalunya, es preveu que s’enllesteixin abans que finalitzi l’any
 Ja han començat les obres d’adequació del camí d’accés a Font-rubí, en concret en el tram comprès entre el trencant del Masot i Font-rubí (1.594 metres). La majoria dels desperfectes que pateix la zona s’han produït a causa de l’acció de l’aigua de la pluja, la neu i el glaç, així com pel desgast del pas dels vehicles. Els veïns i veïnes es beneficiaran de la millora d’aquest accés gràcies a la neteja que s’efectuarà dels vorals, el reparfilament dels trams de la cuneta i la construcció de dos trencaaigües que permetran evacuar les aigües pluvials cap als recs naturals. A més, es repararà el paviment afegint una nova capa, ja que actualment la que hi ha té poc gruix.
“Després de l’actuació, l’accés a aquest nucli urbà serà molt més còmode i segur, a la vegada que també en millorarà la seva imatge ”, ha explicat l’alcalde de Camprodon, Xavier Sala. El batlle ha afegit, a més, que “l’Ajuntament està compromès amb la millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Font-rubí. Seguirem atents a les seves demandes i necessitats i, conjuntament, seguirem avançant pel progrés del nucli”.
Aquest projecte és finançat en la seva major part a través d’una subvenció de la Generalitat de Catalunya per a inversions en camins públics locals per al període 2018-2020, dotada amb 48.750 euros. Es calcula que les obres tinguin una durada de dos mesos.
El camí de Camprodon a Font-rubí és l’itinerari més curt entre la vila de Camprodon i el nucli urbà de Font-rubí per la vall del Ritortell. A més de proporcionar una connexió directa entre els dos nuclis, el camí es utilitzat per molta gent com a lloc de passeig. Atenent aquesta circumstància s’aprofitarà per instal·lar-hi ressalts per minorar velocitats, actuació prevista dins el Pla de Mobilitat.
 

PHOTO-2018-09-14-12-25-51