Comencen les obres d’adequació de la Ruta del Ter als entorns del pont del Carbur

L’actuació és finançada pel Consorci del Ter i és fruit de la signatura d’un conveni entre l’Ajuntament, el Consorci del Ter i els veïns afectats.
WP_20171205_13_26_16_Pro
Aquest mes de desembre s’han iniciat els treballs d’adequació de la Ruta del Ter a la zona del pont del Carbur, al terme municipal de Camprodon. L’objectiu d’aquesta intervenció és millorar la seguretat dels usuaris de la ruta, evitant que el traçat travessi la carretera C-38 entre Camprodon i Sant Pau de Segúries. La Fundació Map, l’entitat adjudicatària de l’actuació, ja ha començat a desbrossar els entorns.
L’obra contempla adequar un camí ja existent d’uns 80 metres de longitud amb un pendent no superior al 8-10% i una amplada útil constant d’1,2 metres que connectarà la pista forestal formigonada i el camí que hi ha 10 metres més amunt. També està inclosa en aquesta actuació la senyalització del tram.
Aquesta obra és finançada íntegrament pel Consorci del Ter i és fruit de la signatura d’un conveni entre l’Ajuntament, el Consorci del Ter i els veïns afectats.