Comencen els treballs participatius per a confeccionar el Pla Local de Joventut 2016-2019

L’Ajuntament posa en marxa una enquesta virtual per recollir les opinions dels joves, que restarà oberta fins el pròxim 12 de juny
 
Photo 9-5-16 18 15 49
 
El passat divendres 6 de maig va iniciar-se el procés de recollida d’informació i consulta als i les joves de Camprodon i de la Vall per tal de confeccionar el Pla Local de Joventut (PLJ) de Camprodon 2016-19 amb una jornada participativa a la Secció d’Institut Germans Vila Riera. Durant la sessió, els delegats i delegades dels cursos de primer, segon, tercer i quart d’ESO van debatre sobre alguns dels temes que recull el PLJ, com per exemple: la salut, la formació, la participació, la mobilitat, l’equilibri territorial, etc. Els i les joves van detectar les mancances en aquests àmbits i, finalment, van posar sobre la taula propostes de futur de cara a solucionar o millorar la situació actual en cadascun dels camps abordats.
 
La Regidoria de Joventut seguirà recollint suggeriments i aportacions per tal de dissenyar un Pla adaptat a les necessitats i realitat de Camprodon i la Vall. Per aquest motiu, s’ha posat en marxa una enquesta online que estarà oberta fins el pròxim 12 de juny i que es pot contestar a través d’aquest enllaç: Enquesta de la realitat juvenil de Camprodon.
 
Per a la realització dels treballs participatius i de redacció del Pla Local de Joventut l’Ajuntament compta amb el recolzament dels serveis de l’àrea de joventut del Consell Comarcal del Ripollès, a qui agraïm el seu suport en aquest projecte.