Comença el XXI Curs Internacional de Música Isaac Albéniz

Ahir, 10 de juliol, es va donar el tret de sortida del curs Internacional de Música Isaac Albéniz amb la benvinguda a càrrec del director, Gennady Dzubenko; l’alcalde de Camprodon, Xavier Guitart; i la regidora de cultura, Maria Àngels Reixach.

Aquesta XXI edició finalitzarà el dissabte dia 16 i, en ella, s’impartiran lliçons de piano, violí, violoncel i música de cambra de la mà de grans professors molt destacats dins del panorama musical com són Gennady Dzubenko, Rafael Salinas, Xavier Barbeta, Alba Ventura, Raquel Castro, Amanda Nesa, Laia Puig i Larisa Loginova.

Així doncs, els gairebé 50 alumnes que formen part del curs tindran l’oportunitat de demostrar les habilitats apreses el dia de la cloenda, el 16 de juliol, durant la qual realitzaran un concert que se celebrarà a les 11.00 hores al Monestir de Sant Pere. El fi de curs també servirà per a fer entrega de premis i beques, els quals són possible gràcies als col·laboradors.

L’esdeveniment és una realitat gràcies al suport dels patrocinadors, entre els quals es troba la Sociedad de Artistas Intérpretes o Ejecutantes (AIE), encarregada de fer una conferència el dia 14 de juliol. Així mateix, cal destacar l’ajuda de la parròquia de Santa Maria per la cessió del Monestir i de l’Escola Dr. Robert per la de les seves aules.