Comença el XX Curs Internacional de Música Isaac Albéniz de Camprodon

El concert de professors, ahir diumenge al monestir de Sant Pere, va servir per donar el tret de sortida a la vintena edició de Curs Internacional de música Isaac Albéniz de Camprodon.
53 alumnes de diverses disciplines se citen al nostre municipi per millorar la tècnica amb el seu instrument. El curs ofereix diversos concerts d’alumnes que serveixen per comprovar les habilitats adquirides al curs. També es beca als millors alumnes de cada instrument d’aquesta promoció amb un premi en efectiu, un concert en solitari, i la possibilitat de repetir estada l’any vinent.
El primer concert es farà demà dimarts 6 de juliol a càrrec dels alumnes premiats l’edició anterior al 2020. Per dijous i divendres hi han programats els concerts del concurs d’alumnes i el divendres hi haurà l’actuació de clausura amb la participació de tots els alumnes del curs. Totes aquestes actuacions, incloses les del Festival Isaac Albéniz, són gratuïtes (excepte la Suite Ibéria) però cal inscripció prèvia a l’oficina de turisme de Camprodon. Podeu consultar el cartell del Curs i el Festival a la web: albeniz.cat
El dia d’ahir ens deixa aquestes imatges del concert de professors, amb actuacions individuals i conjuntes, i la benvinguda de l’alcalde de Camprodon, Xavier Guitart,  acompanyat del director de l’esdeveniment, Gennady Dzubenko: