Com reservar entrades pels actes de Sant Patllari 2022?

La programació de la Festa Major 2022 comptarà amb una sèrie d’actes pels quals es necessita reservar entrada, ja que tenen un aforament limitat.

D’aquesta manera, la primera de totes aquestes activitats serà la representació de l’obra teatral ‘La fi del món’ a càrrec del grup de teatre Teatrus Rotundus, la qual se celebrarà a les 22.00 hores Casal Camprodoní. Les entrades es poden comprar a l’oficina de turisme i dues hores abans al mateix Casal a un preu de 10€ per als no socis i 7 per als socis.

El dilluns 23 de juny a partir de les 11.00 hores serà el torn d’un escape room, un divertit joc durant el qual els participants hauran de trobar un tresor amagat pel poble a través d’enigmes, proves i pistes. Per tal de que l’activitat es realitzi adequadament, s’hauran de conformar grups d’un màxim de 6 persones i cadascun d’ells tindrà assignada una franja horària. Les entrades son gratuïtes i s’han de realitzar a través d’aquest enllaç. Només cal la reserva d’una persona per grup.

El divendres 24 de juny serà el torn de la representació de l’espectacle d’humor ‘Faixedas i Punt’, a les 22.00 hores al Casal Camprodoní. Es pot reservar l’entrada anticipada, que és gratuïta, a l’oficina de turisme, a través del següent enllaç i a partir de les 21.00 hores al mateix Casal.

Per últim, diumenge 26 de juny hi haurà dos esdeveniments pels quals serà necessària entrada. En primer lloc, de 10.00 a 14.00 hores els vols amb helicòpter per la Vall de Camprodon. La reserva prèvia s’ha de realitzar abans del 24 de juny a l’oficina de turisme, els vols son de 10 minuts per a 3 persones a un preu de 50€ per persona.

En segon lloc i com a conclusió de la Festa Major es farà la projecció del documental ‘Un viaje hacia nosotros’ a les 16.30 hores al Casal Camprodoní. Pepe Viyuela, actor, poeta i humorista presenta el documental on relata un viatge que comença en la memòria familiar de l’actor, quan emprèn una investigació del seu avi Gervasio, integrant de l’exèrcit republicà durant la guerra civil espanyola i que va fugir pel Coll d’Ares. L’entrada és gratuïta i caldrà reservar-la a l’oficina de turisme, en aquest enllaç o el dia de la projecció a partir de les 16.00 hores al mateix Casal.