Cinc candidatures camprodonines als Premis Ripollès Líders

La catorzena edició dels Premis Ripollès Líders, organitzats pel Grup Corisa Media Grup, compta amb cinc candidatures camprodonines repartides en diverses categories.

-Víctor Küppers en la categoria Ripollès de l’any:  el camprodoní és un reconegut conferenciant en l’àmbit internacional sobre motivació, actitud, psicologia positiva i creixement personals. És un apassionat de la motivació i el lideratge, traslladant-lo a través de les conferències, la publicació de llibres i l’educació. Un dels seus principals llibres és “L’efecte de l’actitud”.

l’Ski Club Camprodon en la categoria d’esports i joventut a  la trajectòria d’aquesta entitat es remunta al 1934 i d’ençà de la seva constitució ha treballat per la pràctica de l’esquí a la vall. Té més de 800 socis i té dos equips oficials de competició. A més, desenvolupa i promociona activitats lúdiques i cultural que ajuden en la dinamització i promoció de la vall de Camprodon.

-Galetes Birba en la categoria Premi Joan Vilalta, empreses i indústria: Galetes Birba és sinònim de Camprodon. L’empresa té una història que es remunta al segle XIX i que ha convertit aquest municipi del Ripollès en el seu emblema. Les galetes són el producte estrella de la companyia, d’abast internacional. Avui dia, la gamma de productes Birba es compon de diferents varietats, la majoria de les quals es fabricaven ja en els inicis de l’empresa, el 1893.

Hotel Puig Francó – Restaurant Mític en la categoria Premi Josep Pujol: situat a la urbanització Font-Rubí, als afores de Camprodon, consta de 18 exclusives habitacions dedicades als pilots més grans d’un dels esports més nostrats: el trial. A més, disposa del Mític Restaurant, un establiment que ofereix una proposta gastronòmica basada en la cuina mediterrània i del Pirineu amb tocs contemporanis.

-L’Obrador Ricolta de Beget en la categoria Premi Eduard Soler per a :  una nova fornada de joves s’ha tornat a instal·lar a Beget i tres d’ells han tornat a fer pa després de 60 anys. L’obrador Ricolta és un repte: obrir una fleca en un poble de 20 habitants. L’obrador s’emmarca en la Cooperativa Ricolta la qual fa una labor de divulgació de l’ecologisme, el medi ambient i l’economia social i solidària.

Ja és obert el termini de votació popular, per votar primer cal registrar-se en aquesta pàgina web, pots fer-ho fins al dia 16 de febrer a les 12 h de la nit.