Celebrem el centenari del passeig Maristany de Camprodon

Enguany es compleixen cent anys de la creació del passeig Maristany i a Camprodon volem celebrar-ho amb tots vosaltres. És per això que s’han programat un seguit d’activitats i la publicació d’una revista per immortalitzar aquesta efemèride.

La celebració, que comença aquest cap de setmana, conté aquestes activitats:

  • Dissabte, 8 de juliol, obertura de l’exposició fotogràfica cent anys del Maristany a l’espai cultural de cal Marquès. Una mostra que podrà visitar-se fins al 24 de setembre de 2023, que ha comptat amb la col·laboració de Xavier Erruz.
  • Dissabte, 22 de juliol de 2023, jornada adreçada al Cercle d’Economia que visitarà el passeig i podran conèixer el valor patrimonial d’aquest punt emblemàtic del nostre municipi.
  • Diumenge, 6 d’agost al mateix passeig Maristany, descoberta de la placa original que es va col·locar quan es va estrenar el passeig. Seguidament i dins del cicle del 37è festival de música Isaac Albéniz, concert gratuït del quartet de saxofons “Synthèse Quartet”, amb la col·laboració de l’AIE, Artistes Intèrprets o Executants. Aquest dia es repartirà la revista del Maristany.

La revista “Maristany, records, curiositats i anècdotes centenàries” del passeig Maristany, s’ha creat per recordar aquesta efemèride i es publica per immortalitzar aquesta efemèride.