Carnisseria Colom, guanyador de la 36a edició del torneig d'estiu de futbol sala

Gairebé 300 jugadors i jugadores i un total de trenta equips han participat d’aquest campionat que ha reunit un nombrós públic al pavelló Llandrius durant tres setmanes
 
Grada plena final
 
De l’1 al 19 d’agost s’ha celebrat una nova edició d’aquest emblemàtic torneig d’estiu de futbol sala a Camprodon. En aquesta ocasió, la final en la categoria sènior masculí la van disputar els equips Carnisseria Colom i Purgatori, sent el primer qui va obtenir la victòria per tres gols a un. En la categoria femenina, el Gimnàs Esme es va imposar per cinc a dos al Balneari; en la categoria A (els més petits) l’equip Vicomacla va guanyar per quatre gols a tres al Fusteria Corcoy; i en la categoria B (infantil), Construccions Busmer va imposar-se per sis a dos al Garatge Jordi.
 
L’alcalde Xavier Sala i el regidor d’Esports Xavier Rigat van fer el lliurament dels trofeus als guanyadors després de disputar-se les finals el passat divendres i van felicitar tots els jugadors i entrenadors per haver format part d’aquesta 36a edició del torneig. A més, Rigat afirma que “estem molts contents per la bona participació i fair play dels equips, i també pel nombrós públic que hi ha hagut cada tarda al pavelló mirant el futbol sala. Ha estat un nou èxit d’esport i bona convivència.
 
Campions