Camprodon viu un cap de setmana de rauxa amb el Carnestoltes 2019

Nombroses activitats han tingut lloc aquest cap de setmana, des de rues a balls, passant per música i espectacles per a tota la família.
De bon matí de dissabte, alguns comerços, locals i carrers de la vila apareixien disfressats i decorats per donar la benvinguda a un cap de setmana plena de disbauxa i bon ambient. El Carnestoltes 2019 ha ofert rues, balls i altres activitats per a tots públics durant el dissabte i el diumenge, 2 i 3 de març. L’èxit de convocatòria d’aquest esdeveniment ha estat aclaparador, fet que el situa com un dels moments més festius i participatius de l’hivern camprodoní.
El  primer dia, el Rei Carnestoltes va visitar la Residència Geriàtrica L’Hospital. Els avis i àvies que s’hi trobaven van gaudir de moments emotius i divertits. Ja a la tarda, la presència del mateix Rei a l’Ajuntament va donar el tret de sortida de la gran Rua de Carnaval, que va sortir de l’estació de bus i va recórrer el centre de la vila, fins a arribar a la Plaça Dr. Robert. La nit va finalitzar de la millor manera: amb ball i diversió de la mà de l’orquestra Golden Beat, a més de l’anunciació dels Premis Carnestoltes 2019, que van ser els següents:

  • 1r premi Carrossa: El circ de Llanars
  • 2n Premi Carrossa: Els Nans de Sant Pau
  • 3r Premi Carrossa: El rei i la reina de Sant Pau de Segúries
  • Premi Comparsa: Els Titellaires de Molló

Diumenge va tenir lloc la rua infantil amb el Rei Carnestoltes de Lady Bug, que va culminar amb l’espectacle infantil de Jaume Ibars Trio. La festa va posar el punt final amb la tradicional crema del Rei Carnestoltes. El Carnaval donava per acabada la seva edició d’enguany deixant enrere dos dies de divertiment i companyonia.
 b4e0c798-582d-47fc-b511-4e22d56c7165