Camprodon tornarà a estar present al Mercat d’Escapades

La mostra, organitzada per l’Agència Catalana de Turisme, tindrà lloc des de divendres 26 fins al diumenge 28 de maig al Passeig de Lluís Companys de Barcelona.
Mercat d'Escapades 2017
Nova passa de Camprodon en la seva aposta per fomentar i donar a conèixer l’ampli i variat ventall de propostes lúdiques i esportives que es duen a terme a la vila i al conjunt de la Vall. El municipi serà present del 26 al 28 de maig en una nova edició del Mercat d’Escapades a Catalunyal’aparador de les millors experiències turístiques a Catalunya.
Camprodon i la Vall participaran d’aquesta mostra, que se celebrarà al Passeig de Lluís Companys de Barcelona (al costat de l’Arc de Triomf) amb l’objectiu de difondre al gran públic i als professionals del sector els aspectes i les novetats de la seva oferta turística, gastronòmica i esportiva. El municipi es donarà a conèixer en el marc del projecte comú de difusió turística impulsat per l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, la Vall de Ribes i el grup FGC (amb les estacions de muntanya Vall de Núria i Vallter 2000).
Xavier Juncà, regidor de Turisme, ressalta que el Mercat d’Escapades serà un gran aparador que ens permetrà donar a conèixer de primera mà a un gran nombre de ciutadans les experiències de primer nivell i adaptades a tots els gustos i interessos que es poden viure a Camprodon”.
Durant el Mercat d’Escapades hi haurà programades múltiples activitats, tallers, actuacions musicals i una zona gastronòmica. A més, se celebrarà el Joc de la Ruleta del Mercat d’Escapades a Catalunya que s’activarà durant diferents estones tots els dies del Mercat d’Escapades per fomentar l’assistència de visitants i en funció de l’atzar anar mencionant els premis i donant a conèixer així els diferents participants expositors al Mercat d’Escapades. En aquest joc se sortejaran diferents premis; entre ells, entrades pel Conjunt monàstic de Santa Maria de Ripoll i pel Centre d’Interpretació del Mite del Comte Arnau, pacs familiars gratuïts pel Museu Etnogràfic de Ripoll o bitllets cremallera d’anada i tornada a la Vall de Núria.
No et perdis el vídeo promocional del Mercat d’Escapades a Catalunya, aquí.