Camprodon tanca l’any amb un ampli ventall d’activitats

Camprodon va acomiadar abans ahir l’any 2022 i les seves últimes setmanes que, coincidint amb les celebracions de Nadal, han estat plenes d’activitats.

El dia de Nadal al Casal Camprodoní es va celebrar el concert de Nadal, que aquest any comptava amb diverses actuacions: la Coral de Camprodon, Marta Carrillo Ribas, Huddson & Aniol acompanyats de la VicJazzBand i Sergei Klimenko van ser els encarregats d’amenitzar amb la seva música la vetllada.

També al llarg de la setmana s’han dut a terme a l’Espai Cultural Cal Marquès les presentacions d’un llibre i una revista. En el primer cas, “La Vall de Camprodon als 4 vents” es va presentar dijous amb la presència dels seus autors i fotògraf, Joaquim Ros, Fernando Vila i Josep Maria Buxasas que van explicar l’obra davant una sala plena de gom a gom.

L’endemà es va fer la presentació de la revista Les Garrotxes: aiguats, nevades, glaçades… La benvinguda la va fer Xavier Guitart, alcalde de Camprodon, que va passar la paraula a Josep Juncà, muntanyenc i membre de l’Ski Club Camprodon i Jordi Nierga, director de la revista. L’acte el va presentar Àngel Madrià, director de l’editorial Gavarres.

L’any va acabar amb la ja tradicional visita de l’Home dels Nassos, que té tants nassos com dies li queden a l’any. Aquesta va iniciar al geriàtric amb una visita als avis i àvies residents. Ambientat amb música i xerinola la cercavila va seguir fins a la Plaça de la Vila, on va arribar acompanyat de tota la gent que es va sumar a acompanyar-lo.

Durant la tarda es va celebrar la cursa de Sant Silvestre, organitzada per l’Ski Club Camprodon i on hi van participar més de 250 corredors i corredores. Joan Bobi, regidor d’esports, en va fer una molt bona valoració i va concloure que “aquests tres quilòmetres de cursa ha fet que els participants acabin l’any de la forma més esportiva possible”

A la nit, i ja ben entrats al 2023, el Pavelló Vell va acollir la tradicional festa de Cap d’Any, on va sonar-hi Tapeo Sound System i Dj La Patxanga tota la nit.