Camprodon, seu de la primera prova del mundial de trial 2017

El circuit permanent de Noassar, a la zona de Font Rubí, acollirà aquesta disciplina esportiva els propers 13 i 14 de maig.
Els millors pilots del món de trial es donaran cita a Camprodon els propers 13 i 14 de maig en la primera prova del Campionat del Món FIM Trial. D’aquesta manera, el circuit permanent de Noassar, àmpliament reconegut com una de les millors llocs d’Europa per practicar aquesta modalitat motociclista, serà la seu de la prova inaugural del campionat mundial, convertint-se així en l’única que es disputarà enguany a l’Estat espanyol.
Camprodon, doncs, donarà el tret de sortida a una de les temporades més emocionants dels 43 anys d’història del Campionat del Món FIM Trial. De cara a aquest 2017, els organitzadors han preparat set proves més, que se celebraran al llarg d’aquest any a Japó, Andorra, França, Gran Bretanya, Estats Units, República Txeca i Itàlia.
En una competició que inclourà les categories TrialGP, Trial2 i Trial125, durant el dissabte tindran lloc els entrenaments lliures i la qualificació, que presenten un format innovador per decidir l’ordre de sortida dels pilots. A més, hi ha programada també una sessió d’autògrafs amb els pilots a partir de les 14:30 hores. Ja durant la jornada del diumenge, els motociclistes lluitaran per imposar-se en la primera prova del mundial. Per a més informació sobre els horaris, podeu consultar aquest enllaç.
Aquesta prova, organitzada pel Motor Club Ripoll conjuntament amb la Federació Internacional de Motociclisme (FIM), la Real Federación Motociclista Española (RFME) i la Federació Catalana de Motociclisme (FCM), permetrà situar Camprodon com a punt de referència del trial i, a més a més, suposarà un impuls en els àmbits turístics i socioeconòmics, ja que es preveu l’afluència de nombrosos aficionats.

Camprodon Trial 2017