Camprodon serà una de les seus dels Jocs Emporion 2019

L’esdeveniment tindrà lloc el cap de setmana del 17, 18 i 19 de maig. El dissabte 18 de maig, durant tot el dia, el Pavelló Municipal Llandrius acollirà la Final Territorial de gimnàstica artística.
El passat 8 de maig va tenir lloc la presentació dels jocs, en la qual va assistir el regidor d’Esports de Camprodon, Xavier Rigat.
Camprodon, Campdevànol, Llanars, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses acolliran bona part de les proves dels jocs esportius escolars Emporion 2019. Serà els dies 17, 18 i 19 de maig, juntament amb altres municipis de les comarques veïnes de la Cerdanya i de la Garrotxa.
A Camprodon, en concret, s’hi ha organitzat la final territorial de gimnàstica artística, en la qual participaran els millors nois i noies gimnastes de la lliga territorial. Serà el dissabte, 18 de maig, al Pavelló Municipal Llandrius. De les 10 a les 19 h, l’equipament acollirà la Final Territorial.
Els Jocs Emporion, els Jocs Esportius Escolars de les Comarques Gironines, representen tres dies ininterromputs d’activitats multidisciplinars destinades a promoure la cultura de l’esport entre els més joves i que, alhora, pretenen conscienciar el públic en general sobre la importància de la seva pràctica. En aquests jocs està prevista la participació de més de 5.500 escolars, que practicaran un gran nombre d’esports, com ara futbol 7, bàsquet, voleibol, natació, trobada atlètica, gimnàstica artística, gimnàstica rítmica, judo, hip-hop, patinatge, handbol i hoquei sobre patins, entre d’altres.
DSC_0410