Camprodon serà escenari de la pretemporada de l’Spar Citylift Girona

Les gironines seran a Camprodon des del dia 4 fins al 7 de setembre, on disputaran el primer partit amistós de la temporada, contra el CBS Barça.

L’Spar Citylift Girona durà a terme la seva estada de pretemporada a Camprodon. L’equip femení de bàsquet gironí serà a la vila del dia 4 al 7 de setembre, i realitzarà entrenaments diaris al Pavelló de Llandrius. L’últim dia,disputaran un partit contra el Barça.

Xavier Guitart, alcalde de Camprodon, celebra la notícia tot destacant que “és un privilegi i un autèntic honor que el club hagi escollit Camprodon com a destinació per iniciar la nova temporada”. Guitart, a més, assegura que “les gironines seran rebudes amb la germanor, el bon ambient i l’hospitalitat que ens caracteritza. La nostra vila i els seus voltants són un espai idoni per relaxar-se, concentrar-se mentalment i preparar-se físicament per una nova aventura”.

El 22 de setembre, l’Spar Citylift Girona arrencarà la temporada a Fontajau amb el partit de Supercopa, contra el Perfumerías Avenida.

Partit contra el Barça CBS al Pavelló Llandrius

El dia 7, a més, la pretemporada a Camprodon de l’equip gironí conclourà amb un partit davant el CBS Barça. Aquest serà el primer amistós de la temporada de les gironines. L’enfrontament tindrà lloc a les 19 h en el mateix pavelló. Les entrades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme. Preus: tribuna (12€); pista (10€) i dret (8€).
20190828_131219_0000_page-0001