Camprodon se suma al Dia Internacional Contra la Violència Vers les Dones

Divendres 25 de novembre, la Regidoria de la Dona i l’ADVAC organitzen una jornada reivindicativa com a senyal de solidaritat amb les dones que han patit casos de violència de gènere.
Aquest mes de novembre l’Ajuntament de Camprodon i l’Associació de Dones de la Vall de Camprodon (ADVAC) sortiran novament al carrer per fer un clam contra la violència de gènere i donar suport a les dones que n’han estat víctimes. Divendres 25, el consistori i l’entitat aniran de la mà en l’organització d’una jornada reivindicativa i popular coincidint amb la celebració del Dia Internacional contra la Violència Vers les Dones.
A les 12 del migdia, la regidora de la Dona, Núria Mas, llegirà un manifest; i, a continuació, Amàlia Vázquez, presidenta de l’ADVAC, farà la lectura d’una carta escrita per una dona que ha patit en primera persona un cas de violència de gènere. L’acte de cloenda de la jornada es farà a la Plaça de la Vila amb una encesa d’espelmes en memòria a les víctimes de la violència de gènere a l’Estat espanyol l’any 2016.
Amb aquesta activitat, l’Ajuntament vol mostrar el seu rebuig enèrgic i profund a qualsevol mostra de violència i fer una crida a la consciència social i al treball conjunt en la defensa dels drets de les dones.
 
Cartell Dia Internacional contra la Violència vers les Dones