Camprodon reivindica el Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones

Camprodon se sumarà el 25 de novembre a la celebració del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, una reivindicació que té per objectiu manifestar el rebuig social cap a tota mena de violència masclista o de gènere. En aquest sentit, el consistori s’ha adherit al manifest conjunt elaborat per la Generalitat de Catalunya, les diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis, l’Ajuntament de Barcelona i el Ministerio de Igualdad del Gobierno d’España.
La regidora d’Igualtat i de la Dona de l’Ajuntament de Camprodon, Berta Sunyer,  remarca “la importància de reivindicar aquesta diada per assolir la igualtat que ens pertoca i mostrar el rebuig a qualsevol acte de violència envers la dona”. Des d’aquesta regidoria també s’ha apostat per col·locar un rètol a l’entrada del municipi, per “deixar clar que a Camprodon no es toleren les agressions sexistes”, amb el vistiplau de carreteres que és el titular de la via.

L’acte tindrà lloc aquest dimecres a les dotze del migdia a la plaça de Vila amb la lectura del manifest a càrrec de Maria Puigmal, presidenta de l’Associació de Dones de la Vall de Camprodon (ADVAC).

També es pot participar virtualment a xarxes socials amb les etiquetes: #Manifest25N2020 o #filvioletachallenge i fer visible aquest 25 de Novembre.