Camprodon reforça la seva aposta com a destinació turística de qualitat

La vila, que del 10 a l’11 de març va ser present a la Fira Expo Sports Outdoor, participarà al llarg d’aquest 2017 en un total de set fires més del sector turístic i esportiu amb l’objectiu de seguir donant a conèixer els seus atractius arreu del territori català.
Fira Expo Sports Outdoor
Camprodon dóna una passa més aquest any 2017 en el seu ferm propòsit d’enriquir, consolidar i fer créixer la seva aposta com a destinació turística de referència al territori. La vila es promocionarà enguany en un total de vuit fires del sector turístic i esportiu català en el marc d’una acció conjunta promoguda a nivell comarcal.
La vila de Camprodon serà un dels actors que prendran part en el projecte comú de difusió turística impulsat per l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, la Vall de Ribes i el grup FGC (amb les estacions de muntanya Vall de Núria i Vallter 2000). El projecte, que compta amb el suport directe del Consell Comarcal del Ripollès, es dirigeix als diferents públics objectiu amb el propòsit de promocionar el conjunt dels territoris del Ripollès amb diferents productes de cultura, natura, senderisme, bicicleta, neu, turisme familiar i turisme esportiu.
Xavier Juncà, regidor de Turisme, avança que “Camprodon, la Vall i la comarca en el seu conjunt estem fent una clara aposta per posicionar-nos com un referent turístic de qualitat. Formar part d’aquest projecte comú ens permetrà seguir creixent com a municipi i conèixer i enfortir totes les potencialitats que tenim com a poble”.
La primera acció promocional turística conjunta va tenir el lloc els passats 10 i 11 de març, amb l’assistència a través de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon a la Fira Expo Sports Outdoor . A partir d’aquí, les properes cites seran la Fira de les 40 hores de Ripoll (del 31 de març al 2 d’abril); Mercat del Ram de Vic (8 i 9 d’abril); B-Travel Barcelona (del 21 al 23 d’abril); Mercat d’Escapades (mes de maig); Sea Otter Europe Costa Brava-Girona (del 2 al 4 de juny); Mercat de Mercats (tardor); i la Fira de Mostres de Girona (finals d’octubre i principis de novembre).