Camprodon recull més de 3.000 quilos de roba pel projecte Roba Amiga

Des de l’entitat es dóna les gràcies als camprodonins per la seva col·laboració en aquesta causa solidària que permet seguir donant feina i oportunitats a persones en risc d’exclusió social.
El projecte de recollida, reciclatge i revenda tèxtil Roba Amiga cada cop està més assentat a Camprodon. La cooperativa ha comunicat a l’Ajuntament que durant el tercer trimestre del 2016 s’han recollit un total de 3.093 quilos de roba en els diferents contenidors habilitats específicament per a aquest projecte arreu del municipi. Una xifra que, tant des de la Regidoria d’Igualtat i Solidaritat com des de l’entitat, coincideixen a qualificar de molt positiva i esperançadora.
En aquest tercer trimestre, doncs, es mantenen els bons números aconseguits durant el primer semestre d’aquest any 2016 i es certifica que les mesures dutes a terme per optimitzar el rendiment dels contenidors i millorar el servei continuen donant els seus fruïts. Núria Mas, regidora d’Igualtat i Solidaritat, ha expressat la seva satisfacció per la gran quantitat de roba recollida durant aquest període, tot celebrant “la conscienciació social que existeix a Camprodon” i agraint a Roba Amiga “la valuosa tasca que realitzen en favor de dues causes tan importants per al futur de la nostra societat com són la integració de les persones en risc d’exclusió i la preservació del medi ambient”.
El consorci d’entitats de la Cooperativa Roba Amiga, format per un seguit d’empreses d’inserció, té per objectiu la recollida selectiva de roba usada, roba de llar, sabates i altres residus tèxtils per a la seva revaloració a través de la reutilització i el reciclatge. I ho fa per mitjà d’un negoci eficient que, a més, fomenta la integració de persones en risc d’exclusió social, ja que les persones que hi treballen provenen  de col·lectius en situació de risc. Un cop recollida, la roba és seleccionada, etiquetada i venuda a preus assequibles en les botigues que la cooperativa té repartides per a tot el territori català.
 
576_1249977632robaamiga