Camprodon recull en tres mesos més de 3.500 quilos de roba per a Roba Amiga

El projecte de recollida, reciclatge i revenda tèxtil “Roba Amiga” ja ha recollit 3.557 quilos de roba, entre els tres contenidors repartits per diferents punts del municipi de Camprodon, durant el segon trimestre de l’any 2021. Les entitats que conformen la Cooperativa Roba Amiga han informat l’Ajuntament d’aquesta la xifra, que fa pensar que arribarà als més de 9.000 quilos recollits al llarg de tot el 2016.
D’aquesta manera, es continuen mantenint els bons números aconseguits en anys anteriors i, per tant, certifica que les mesures dutes a terme per optimitzar el rendiment dels contenidors i millorar el servei continuen donant els seus fruits.
El consorci d’entitats de la Cooperativa Roba Amiga està format per les següents empreses d’inserció: Formació i Treball, ADAD-L’Encant, Solidança, Troballes i Recibaix, i té per objectiu modernitzar el sector en termes d’eficiència i rendibilitat, fent el procés de gestió de la roba de segona mà a Catalunya més eficient, per reduir al màxim els residus tèxtils a través d’un model que promogui la inserció de persones en situació o amb risc d’exclusió social.