Camprodon recull en sis mesos més de 4.000 quilos de roba per a Roba Amiga

L’entitat organitzadora del projecte agraeix la col·laboració dels camprodonins en aquesta causa solidària que dona feina a persones en risc d’exclusió social
camprodon roba amiga
El projecte de recollida, reciclatge i revenda tèxtil Roba Amiga ja ha recollit 4.355 quilos de roba entre els quatre contenidors de Camprodon durant el primer semestre de l’any. Les entitats que conformen la Cooperativa Roba Amiga han informat a l’Ajuntament de la xifra, que fa pensar que arribarà als més de 9.000 quilos recollits al llarg de tot el 2016.
D’aquesta manera, es mantenen els bons números aconseguits en anys anteriors i, per tant, certifica que les mesures dutes a terme per optimitzar el rendiment dels contenidors i millorar el servei continuen donant els seus fruits. La regidora d’Igualtat i Solidaritat, Núria Mas, ha celebrat “la conscienciació social que existeix a Camprodon” i ha agraït la tasca que du a terme Roba Amiga. “Treballen en favor de dues causes molt importants per al futur de la nostra societat, com són la integració de les persones en risc d’exclusió i la preservació del medi ambient”, ha afegit Mas.
El consorci d’entitats de la Cooperativa Roba Amiga, format per diferents empreses d’inserció, recull de forma selectiva roba usada, roba de llar, sabates i altres residus tèxtils per a la seva revalorització a través de la reutilització i el reciclatge. L’entitat aposta per la contractació de persones que, per diferents circumstàncies, es troben al llindar de la pobresa i, de retruc, les seves famílies, així com per la participació en plans formatius de l’administració i altres entitats socials i campanyes de conscienciació.