Camprodon, protagonista del calendari solidari “Bombers amb causa”

La vila és un dels indrets emblemàtics que apareixeran en aquest projecte impulsat per l’Hospital Sant Joan de Déu i Bombers de la Generalitat de Catalunya.
Bombers amb Causa 2018
Aquest mes de juny han començat els preparatius per a l’edició del calendari solidari “Bombers amb causa” del 2018, un projecte impulsat per l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i el cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, que enguany comptarà amb la implicació directa de Camprodon.
I és que la vila serà un dels indrets emblemàtics que apareixeran en el calendari que es posarà a la venta al preu de 10€ el proper mes de novembre del 2017 als diferents establiments de la Vall de Camprodon i d’arreu de Catalunya amb l’objectiu de destinar-ne íntegrament els fons recaptats a la recerca mèdica en malalties infantils com ara el càncer.
Si les poblacions de Lloret i Roses van ser els escenaris de les primeres fotografies del calendari, aquesta setmana ha estat el torn de Camprodon. Dimecres 14 de juny, infants atesos als centres de Sant Joan de Déu i membres del parc local de bombers –a qui l’Ajuntament posa en valor la seva implicació i compromís altruista- van compartir a la vila una estona divertida que diferents fotògrafs professionals es van encarregar d’immortalitzar. Les instantànies es van realitzar al Parc de Bombers local i a un dels espais més icònics i identitaris del municipi: el Pont Nou.
El projecte del calendari solidari Bombers amb causa va néixer arran de la iniciativa personal de tres bombers voluntaris, Arnau Fabregat, Òscar Sánchez i David Colomé, que van decidir el 2011 que volien contribuir activament a millorar la qualitat de vida dels nens i nenes que pateixen alguna malaltia. La seva proposta es va convertir en una realitat que suma cada any més col·laboracions, implicacions i fons per a continuar investigant.