Camprodon presenta la campanya de comerç del primer trimestre de l’any i el vídeo promocional del municipi

La Sala de Plens de l’Ajuntament va acollir ahir al matí la trobada de part del sector del comerç camprodoní per presentar-los la campanya de dinamització del comerç del primer trimestre de l’any. Des de la regidoria de comerç i turisme es volia ajudar al comerç del municipi amb aquesta iniciativa que té com a objectiu fomentar les compres que es facin durant aquests primers mesos del 2023.

Així doncs, totes les persones que facin compres al comerç local camprodoní fins el 11 de març podran dipositar el seu tiquet a una urna col·locada als quatre cantons que, en cas de sortir guanyador, doblarà el seu import per poder gastar a les botigues del poble.

El sorteig per escollir els guanyadors es durà a terme el dia 12 de març, en el marc de la presentació del festival Macroclima. S’estima que es repartiran més de cinc mil euros en premis. L’import màxim del tiquet que es pot abocar a l’urna és de 500 euros i el període per gastar els vals regal s’iniciarà el mateix dia del sorteig i conclourà el darrer dia de març.

En paraules de Maria Àngels Reixach, regidora de comerç i turisme de l’Ajuntament, “aquesta campanya ha de permetre ajudar a incentivar el comerç aquest primer trimestre que, normalment, és el més fluix de l’any”.

La segona part de la trobada es va traslladar a l’empresa Birba, on els comerciants van poder assistir a una visita guiada per veure, de primera mà, el procés de fabricació de les galetes camprodonines.

Vídeo promocional al ritme dels Entregirats

La jornada també ha servit per fer la primera visualització del nou vídeo promocional “Camprodon, com a casa”, una radiografia de la vida municipal al ritme d’Entregirats i que ha comptat amb la participació d’Eloi Vila i Víctor Kruppers. En ell es mostren els racons més distintius de la vila però també els més amagats amb la voluntat d’atreure mirades durant tot l’any.

El vídeo es podrà veure a les xarxes socials municipals i també a l’Oficina de Turisme de Camprodon.